Kinderfeest Bowling
Binnen

Kinderfeest Bowling

Bowlen (Kinderfeestarrangement tijdelijk nog niet beschikbaar)

Bowlen op de coolste baan van Den Bosch! Daag je vriendjes en/of vriendinnetjes uit en kom gezellig bowlen met je kinderfeestje! Gooi de meeste strikes, met of zonder zijwandjes.

Sluit daarna je kinderfeestje af met heerlijke frietjes of pannenkoeken! Dat is pas een geslaagd kinderfeestje.


De tarieven zijn te vinden onder aan de pagina. De tarieven voor kinderfeestje bowling zijn gegeven voor 5 personen inclusief begeleiding.

Mochten jullie aantallen afwijken van wat weergegeven staat neem dan contact op met ons. Vul dan het contact formulier in, deze is te vinden onder het kopje over ons bij "Contact".

Of stuur een mail naar Boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nlHelaas is het tijdelijk nog niet mogelijk om een kinderfeestarrangement bowling te boeken.

Wil je toch graag gaan bowlen dan is dit geen enkel probleem. We maken dan een reservering voor jullie en je kan ter plekke iets van de kaart bestellen.

Voor het maken van een reservering bel naar 0736464646.

Wat heb je nodig?

  • Gezellige vriendjes / vriendinnetjes
  • Balgevoel

Tarieven

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.